Luxia Caravan keskellä Lapin erämaatunnelmaa

+358 400 564 201

CARAVANALUEEN AKTIVITEETIT

 

Caravanalueella voit harrastaa monipuolisia aktiviteetteja.

Caravanalueella voit harrastaa monenlaisia erähenkisiä aktiviteetteja kotagrillauksesta kalastukseen. Piha-alueelta löytyy myös pihapelejä perheen pienimmille. Caravanalueelta pääset suoraan myös kansallispuiston reiteille (vaellus, hiihto, moottorikelkkailu).

Lue lisää...

KULLANHUUHDONTA

 

Kullanhuuhdonnan opastusta.

Saat kahviosta hyödyllisiä neuvoja ja apua, jos haluat kokeilla kullanhuuhdontaa. Halutessasi opetamme sinulle myös oikean vaskaustekniikan ja autamme sinua pääsemään alkuun kullanhuuhdonnassa. Caravanalueelle oleva tunturipuro on ihanteellinen paikka opetella kullanhuuhdontaa.

Lue lisää...

MARJANPOIMINTA

 

Lähialueella loistavat maastot hillanpoimintaan.

Jo caravanalueelta pääset vaeltamaan lähialueen hillapaikoille. Lisää hyviä hillamaastoja löydät myös pienen ajomatkan päästä lähialueilta.

Lue lisää...

LÄHIALUEEN MUUT AKTIVITEETIT

 

Lähialueelta löytyvät myös tunnetut tunturikeskukset.

Kun otat päämajaksesi caravanalueemme, pääset helposti hyödyntämään myös muita monipuolisia alueen palveluita. Kiilopään tunturikeskuksen palvelut ovat n. 5 km:n päässä ja Saariselän palvelut löytyvät n. 10 km:n etäisyydeltä. Caravanalueelta pääset suoraan kansallispuiston reiteille.

Lue lisää...

LUONTO

 

Caravanalueellamme saat kokea luonnon elämyksiä.

Vuodenaikojen vaihtuessa luonnon väritkin muuttuvat. Lisäksi monia eläinlajeja asustaa aivan leirialueemme tuntumassa. Näet poroja, kettuja, jäniksiä, korppeja tai vaikkapa kotkia. Jotkut eläimistä kesyyntyvätkin helposti.

Lue lisää...

KOTASAUNA, GRILLIKOTA JA LAAVU

 

Kotasauna vuokrattavissa, grillikota ja laavu vapaassa käytössä.

Luonnossa reippailun jälkeen voit nauttia kotasaunan lämmöstä ja hämyisestä tunnelmasta. Pukuhuone ja pesutilat ovat siistit ja uudenaikaiset ja sisustukseltaan puuta. Käytössäsi on kaksi suihkua, wc ja hiustenkuivain.

Lue lisää...